L'arpa

L'arpa és un instrument molt antic de corda pinçada, és a dir que es pessiguen les cordes per fer-les sonar. Vosaltres ho heu provat amb la guitarra, idò es fa sonar igual però amb moltes més cordes, en té 43! A més, té un mecanisme de pedals per fer diferents notes.

Amb el 1r cicle estam escoltant l'arpa amb una cançó que ens agrada molt: Ja plou! L'arpa, com vos podeu imaginar, no diu la lletra, però ens recorda cada vers de la cançó. La voleu escoltar? És molt senzilla però preciosa!



Continuam amb l'arpa, ara, amb una mica d'humor. Al vídeo veureu una escena molt divertida de Harpo Marx. Tot comença amb una capseta de música, un maniquí vestit com com en el temps de Mozart... i una arpa. Tot plegat fa que el seu cap s'ompli de música de Mozart i molt més. Meam que vos sembla ;-)



I... un spot genial de google chrome!
Per a tota la campanya publicitària la música la posa una arpa que a més forma part de l'anunci, perquè en qualque moment surt, com si formàs part del món virtual que ens presenten.



Què vos ha semblat? Heu vist l'arpa?

Esper que ara conegueu una mica millor aquest fantàstic instrument... de CORDA PINÇADA! :)

2 comentaris:

Pablo ha dit...

Molt original
Si

Pablo

Carol ha dit...

Hola Pablo,
estic d'acord, és molt original. Tota la campanya de google chrome és genial, per les imatges que utilitza i les idees que relaciona, a mí m'encanta, te/vos la recoman.
En aquest cas mesclar el ganxet amb internet, passar d'una pantalla a una altra com si fos un teló bastant rudimentari... i com en tan poc temps conta tantes coses: parlam de publicitat creativa!