Quin concert!





Enhorabona a tots i totes!



Realment ha estat genial poder compartir la música avui al concert amb els infants com a PROTAGONISTES, les famílies, el personal del centre (equip directiu, altres professionals, mestres, practicants) i el públic familiar, ex-alumnes... a tots i totes moltes gràcies.

Vull agrair la vostra participació i el gran esforç que heu fet per ser músics... sobretot als que poden pensar que no són capaços, esper que aquests sentiments s'esvaeixin de mica en mica.


I com no, un agraïment especial a "l'artista convidada" n'Esther Mas que ha tocat la bateria beníssim i a la practicant de Música na Gemma, te trobarem a faltar... MOLT!


Ha estat divertidíssim fer feina amb vosaltres, durant els propers dies vos mostrarem més coses del que hem viscut als assajos i al concert!

Ara avançaré moments de descans entre assajos:
La sorpresa: en Rafa es va posar a fer beatbox. Ho fa prou bé! Fixau-vos en la quantitat de sons que imita amb la boca! Fa ritmes i melodies!


També aprofit per felicitar-vos!
FELIÇ FESTA NADALENCA, SOLSTICI, O ALLÒ QUE CELEBREU... BONES VACANCES I MILLOR 2010!
Vos deix la felicitació de Nadal del 2008 de TV3, Catalunya Radio... La música és d'un grup encara no molt conegut a Catalunya, però vosaltres el coneixeu molt bé: Cap Pela!
Esper que vos agradi ;)